I BELIVE I CAN FLY

Buhuu, idag är det sista "riktiga" dagenhär på Hawaii!! Det har vart askul här, och jag har testat på massa nya saker!! Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, men nu ska jag gå upp och njuta av dagen...
 
Puss på er!
-M
 
Crystal, en av våra zipline "guider"

PUT YOUR LIPS TOGETHER AND COME REAL CLOSE-

Hej våra så fina!
 
Hinner aldrig blogga på denna bloggen, ledsen men jag ska försöka bli bättre och hitta tid. Nu ska jag faktiskt dra in till stan tror jag och träffa Sofia och Dennis. Men vi får se vad som händer, kanske drar jag och Sofia bara till Heden och träffar folk.
 
-s

FAR FAR AWAY!

Hej på er!!

Jag märkte just att blogg.seappen funkar nu, yeeyy!! Nu är jag på Hawaii och har de bra, det är ju 12 timmars tidsskillnad här, i San Francisco är det "bara" 9, så jag är inte helt inställd på tiden än. Därför så vaknade jag typ kl. 5 på morgonen idag...Lite segt eftersom jag var klarvaken och inte kunde somna om! Men jag bestämde mig för att gå ut och ta kort, så nu har jag massa bilder på min kamera som jag kan visa er sedan!!

Btw, älskar utsikten från vår balkong!!

-M

NÄR VET MAN ATT DET ÄR SLUT? KANSKE NÄR MAN KÄNNER SIG MER KÄR I MINNEN ÄN I DEN MAN HAR FAMFÖR SIG-

Hej fina bloggläsare! 
 
Jag är ledsen, men jag glömmer helt bort denna bloggen, men uppdateringen på min andra blogg ( Som ni hittar här ) flyter på. Men jag ska bli bättre med att blogga här med, fast eftersom blogg.se appen suger så blir det inte så mycket med det.
 
Idag har jag varit hemma hos Iris och myste, solade, bakade, åkte moppe, flummade i camen, åt vofflor, snackade om hennes språkresa, tog massa fula bilder medans vi vislade flo rida's låt whistle.
 
xoxo
-s

THE CLOCK ON THE WALL GOES TICK TICK TOCK

Hej på er!! Som Stina sa i det förra inlägget så har ingen av oss pallat att blogga. Jag har varit på mitt land i Åsa och vart seglarledare i 2 veckor nu!! Det känndes så hemskt att åka ifrån alla, har lixom varit med dom nästan all min vakna tid i 2 veckor, och vi har blivit jättebra vänner. Kännde ju alla innan, men jag har ju inte träffat dom "på riktigt" sedan förra sommaren... Plus att man har ju kommit varandra mycket närmare nu.
 
Alla är verkligen jättegoa, och det är kul att alla vi med så olika åldrar kan umgås tillsammans!! Den yngsta va 00:a och sedan var de andra mellan 98:or och 93:or. Sjukt härligt gäng verkligen, och jag vill såå till Åsa och träffa dom när jag har kommit hem ifrån USA...
 
Jag ska dit imorgonbitti förresten. Jag och min familj flyger till kusinerna i San Francisco imorgon och stanna där i 2 dagar innan vi åker tillsammans med dom till Hawaii! När vi har varit på Hawaii i en vecka fortsätter vi att vara hos dom i knappt 2 veckor!! 
 
Ojojojj!! Jag måste sova nu så att jag får i alla fall några timmars sömn innan jag ska upp kl. 5 imorgonbitti...
Bjuder på en mongobild först bara!!
 
Lukas Ronja & Jag
 
-M

DÅLIGT HUMÖR-

Hej bloggen! 
 
Jag har varit utomlands nu i tre veckor och Matilda har varit på sitt land i Åsa, så ingen av oss har orkat och haft tid att blogga. Men nu är jag hemma och kan blogga när jag känner för det, och jag ska säga det till henne också. 
 
Nu är jag inte så jätte glad för jag uppdatera min mobil och ingenting funkar på den nu. Men jag får nog återställa hela bara, så jag vill inte blogga mer när jag är på så dåligt humör. 
 
XOXO 
-s
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0