HENRIK FUCKING BERGGREN

BILDER FRÅN MIN TUMBLR-

 

M CHECKAR RUNT

 
 
 

SOVMORGON♡

Nu ligger jag i sängen och har vilat en liten stund efter att jag duschade. Bäst för Stina att hon har gått upp nu asså! Haha vi har sovmorgon till tjugo i ett, men vi ska äta brunch hos Johan och kolla på någon film eller serie. Förlåt för att jag inte hann blogga så mycket i helgen, men vi är ju inte hemma i gbg så mycket, så när man väl är det måste man passa på att göra allt man vill ha gjort. 
 
Jag hopps på sånt här väder idag, någon som tror att jag kommer att få de?
 
 
XOXO
-M

SHOW THEM WHAT YOU GOT

 
 
 
 
 
 

OM IGÅR!

Igår åkte jag ut till Öckerö runt 6 och gick direkt och badade med några i klassen. Jag är badkruka och bangade, men de va mysigt att hänga lite. Efter det drog jag och Anna hem till Johan och åt tomatsoppa, varma mackor och drack te. Runt 11 kom Matilda också och vi satt och pratade och lyssnade på gamal disney musik. Vi cyklade hem runt 1 och efter det såg jag klart min film jag börjat på tidigare under dagen. 
 
två fina bilder från igår:
 
 
XOXO
-S
 

VÄRLDEN HAR FÖRÄNDRATS-

KRÄFTSKIVAN

Det va jättekul (och självklart jättegott) igår på kräftskivan! Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
XOXO
-M

@BILEN

Sitter i bilden på väg till herrljunga. Min kusin ska ha konfirmation så ska dit och typ uppvakta henne. Spelar kärlek på repeat..

XOXO
-S

STAN MED EMMA OCH MYSKVÄLL MED IRIS

Det är så skönt att va tillbaka i göteborg nu va, ni fattar inte. Idag vaknade jag 1, haha, as skönt att få sova ut. Sen åkte jag in till stan med min mamma och fixade pass. Mitt går snart ut och vi ska ju resa iväg med skolan i december.

Sen var jag med Emma i stan. Vi åt glass, köpte godis och tog några schmee i solen. Hur mysigt som helst verkligen!

Sen så drog jag hem och käkade och såg en film. Den som söker heter den och huvudpersonen är hon som spelar anna i solsidan. Den va helt okej att titta på medan ja väntade på att iris skulle sluta jobbet. Nu är jag påväg till henne och jag antar att vi bara ska mysa ikväll!

XOXO
-S

HEMMA HEMMA

Nu är jag hemma hemma, alltså i GBG. Även om de e gött att bo själv ute på Öckerö, så e det skönt att komma hem och bara ta det lungt och slippa göra någontig. På Öckerö händer det saker hela tiden, det är aldrig en lugn stund. Antingen är det fest, nån aktivitet typ volleybollen vi va på, badar, man umgås med alla andra, lagar mat, har filmkväll osv. Här hemma kan man bara koppla av och vara för sig själv en liten stund, vilket är skönt efter alla intryck man fått under veckan. 
 
Idag har jag som sagt vilat och umgåtts med familjen. Nu ska jag fixa iordning lite på mitt rum och sen ska jag åka en kortis till Madde och Herman innan jag ska på kräftskiva. 
 
XOXO
-M
 
 

PÅ BUSSEN MOT GBG!

Idag hade vi får första skoldag då vi träffade alla våra lärare och sånt. Vi har typ världens goaste historialärare, längtar typ efter nästa lektion.

Nu sitter jag på bussen på väg till Göteborg med Anna. Jag aka träffa Hanna en stund innan jag drar hem. Ska bli så skönt att ba få mat serverad och slänga sig i sängen.

XOXO
-S

VOLLEYBALL OCH FILMKVÄLL

Har inte hunnit blogga något idag sedan frukosten då vi va as sena och fick cykla som idioter för att komma i tid. Första lektionen hade vi massa test, så man ska kolla om man behöver hjälp i något ämne eller sånt. Det var jävligt ansträngande och jag kände verkligen att man inte är skolvan.
 
Efter skolan så drog jag, Matilda och Anna hem till Johan som bjöd oss på middag. Vi satt lite i hans lägenhet innan vi drog och träffade resten av klassen vid klipporna. De flesta drog ganska snart efter att vi gott då de inte ätit mellan skolan och badet. Men vi var med typ Olivia, Anna, Emil, Johan, Max, Noah och några jag inte kan namnet på. 
 
Efter det drog jag och Matilda hem till oss, vi duschade av oss saltvattnet och sånt dära. Jag skulle se ett avsnitt av pretty little liars men somnade efter 10 minuter, hehe, trötter. Jag vaknade av att Olivia ringde och undrade vart jag var och om vi kunde fixa högtalare. De va några tvåor som hade dragit ihop massa från skolan att spela volleyboll, så vi drog ju dit som alla andra. 
 
Men det kom typ en miljon myggor, helt ärligt, man kunde inte ens se normalt eftersom de va i vägen. Så de flesta drog efter några timmar. Men jag, Matilda och Anna drog hem till några natur 2:or och kollade på film. Vi hade varit på ica innan och köpt massa gott att mysa med så de va verkligen en trevlig kväll. 
 
Nu har jag bortat tänderna och sånt där och städat mitt rum. Det är sjukt hur stökigt det hade blivit på inte ens en vecka, haha. Så nu ska ja se klart avsnittet av pretty little liar som jag kollade på och sen sova gott. Godnatt bloggen!
 
XOXO
-S
 

FRUKOST!!

Nu sitter jag och äter frukost. Är något sjukt trött eftersom jag inte gick och la mig för ens halv två. Har inte klätt på mig eller sminkat mig än så ja har lite brottom, ska cykla om 25 min. Matilda ligger fortfarande och sover och ja antar att ja måste väcka henne snart om hon inte gör de själv.

XOXO
-S

GO KVÄLL

Hejsan hoppsan! 
 
Jag, Stina och Anna har vart hemma hos Johan hela kvällen, förutom när vi va ute på en liten (men väldigt lång) promenad. Det har vart fett mysigt. En stund kom Elin, en av 2:orna som Anna känner, dit och va där ett tag, vi pratade en del om Öckerö och sedan har vi gått över till att prata om allt möjligt!
 
Nu e vi hemma hos oss och ska nog snart gå och lägga oss. Bjuder på några fräsiga cambilder! 
 
 
Natti Natti❤
-M
 

NY DUSCHAD!

Nu sitter jag i min säng och har tagit på mig mjukis. Kom precis ut ur duschen och Matilda står där inne nu, eftersom de va jävligt lökigt innan idag. Det var ganska stelt i början eftersom man blev indelade i lag där man inte kände en jävel. Det var ju alla ettor från skolan, men efter ett tag va de as chill, för alla är super trevliga och pratar med alla. 
 
Nu ska jag och Matilda ta och käka lite färdigplättar innan vi drar hem till Johan. Han bjuder på lite gott att dricka och jag antar att vi stannar där hela kvällen. Det kommer bli jätte mysigt verkligen! 
 
 
XOXO
-S
 

IDROTTSDAG

Godmorgon!
 
Nu är jag och Matilda på bussen på väg till Rosenhill där vi möter resten av våran klass. Vi ska som Matilda sa ha en idrottsdag då vi ska tävla mot cirka 70 olika besättningar. Alla ettor på våran skola är med och tävlar för vår skolas segelbåt T/S Gunilla. 
 
Det ska tydligen vara jätte roligt, men jag har inte så bra kondition så jag tvivlar på att ja kommer tycka de är så kul efter 6 timmar. Vi har med oss världens största matsäck, så vi kommer inte bli hungriga i alla fall. Vi har spagetti och köttfärsås från igår, drickyoghurt, chokladbollar, danonino :$, äpple, kakor, pannkakor och massa dricka. Så jag kommer sitta och äta medan alla i min klass springer runt och tränar.
 
 
XOXO
-S

FÖRSTA DAGEN

Hallåjj!!
 
Idag har jag och Stina gått första dagen på gymnasiet. Vi gjorde egentligen ganska meningslösa saker, typ gick runt hela fucking ön med alla ettorna... Men men de va mysigt första 5 minuterna. Annars gjorde vi lite namnlekar, tog kort, delades in i klasser, fick massa papper osv.
 
När vi kom hem gjorde vi mat + matsäck, vi ska nämligen tävla mot ca 70 andra besättningar från fartyg över hela världen imorgon. Det dumma är att vi måste gå upp fett tidigt för att komma dit...Men vi får se hur de blir! 
 
 
Ha de gött!
XOXO
-M

DÅLIG UPDATE!

Har inte hunnit blogga något ikväll eller idag, ledsen över det. Men igår va vi på en typ inspark med massa som går och skulle börja på öckerö. De va helt okej, först va vi ettor tvungna att göra massa lekar och sen gick mest runt och pratade med alla. 
 
Idag var våran första skoldag, vilket var jävligt random. Jag och Matilda kom i samma klass vilket var jävligt skönt och underlättade en jävla massa. Sen lekte vi lekar, fick massa information och gick en rundvandring på ön. 
 
Efter skolan drog vi hem och lagade spagetti och köttfärssås eftersom vi är så wifey. Sen gick jag och la mig för jag sov ingenting i natt typ innan vi skulle på föräldrarmöte. Nu är vi tillbaka från föräldrarmötet och Matilda har precis hjälpt mig att tvätta mitt lakan. Så vi får hoppas att de blir rent och hinner torka fort för jag är skittrött fortfarande.
 
Såhär fin var jag idag.. ( jag har 2 finnar i pannan, de ser ut som 200 )
 
 
XOXO
-S
 

BILDER FRÅN MIN TUMBLR-

DE SISTA SOMMARLOVS OUTFITSEN

 
 
 
 

JAG MYSER OCH MATILDA DISKAR, THATS HOW WE RULE!

Tjeeena!
 
Nu sitter jag inne på mitt rum och myser i min säng medan Matilda diskar. Vi gjorde lassange till mat så de är nog ganska smutsigt, så ja är glad att hon är snäll och gör det. Innan tog vi en cykeltur runt här på ön och kollade runt, hitta vägen till skolan bla. Vi stannade även till på ica och köpte mat till den kommande veckan. 
 
Snart ska vi på öppet skepp, då man får kolla på båten vi ska segla med i vinter. Samhälls 2:orna börjar ju sin segling imorgon så det är ända chansen att kolla på den. 
 
Denna bilden tog jag i morse, första gången jag vaknade upp här i det nya huset. 
 
 
Här är en bild på han vi hyr av, som är så snäll och klipper gräset åt oss!
 
 
XOXO
-S
 
 

NYSTART!

Hejsan hejsan! 
Nu har jag och Matilda flyttat till en egen liten villa på öckerö eftersom vi ska gå i gymnasiet här ute. Vi tyckte det va för långt att pendla varje morgon så vi flyttade ut hit på veckodagarna istället. Nu när vi bor ihop så tänkte vi även börja blogga igen! 
 
Så ni får börja titta in här igen så kommer det komma upp lite inlägg då och då!
 
XOXO
-S
 
 
RSS 2.0