VOLLEYBALL OCH FILMKVÄLL

Har inte hunnit blogga något idag sedan frukosten då vi va as sena och fick cykla som idioter för att komma i tid. Första lektionen hade vi massa test, så man ska kolla om man behöver hjälp i något ämne eller sånt. Det var jävligt ansträngande och jag kände verkligen att man inte är skolvan.
 
Efter skolan så drog jag, Matilda och Anna hem till Johan som bjöd oss på middag. Vi satt lite i hans lägenhet innan vi drog och träffade resten av klassen vid klipporna. De flesta drog ganska snart efter att vi gott då de inte ätit mellan skolan och badet. Men vi var med typ Olivia, Anna, Emil, Johan, Max, Noah och några jag inte kan namnet på. 
 
Efter det drog jag och Matilda hem till oss, vi duschade av oss saltvattnet och sånt dära. Jag skulle se ett avsnitt av pretty little liars men somnade efter 10 minuter, hehe, trötter. Jag vaknade av att Olivia ringde och undrade vart jag var och om vi kunde fixa högtalare. De va några tvåor som hade dragit ihop massa från skolan att spela volleyboll, så vi drog ju dit som alla andra. 
 
Men det kom typ en miljon myggor, helt ärligt, man kunde inte ens se normalt eftersom de va i vägen. Så de flesta drog efter några timmar. Men jag, Matilda och Anna drog hem till några natur 2:or och kollade på film. Vi hade varit på ica innan och köpt massa gott att mysa med så de va verkligen en trevlig kväll. 
 
Nu har jag bortat tänderna och sånt där och städat mitt rum. Det är sjukt hur stökigt det hade blivit på inte ens en vecka, haha. Så nu ska ja se klart avsnittet av pretty little liar som jag kollade på och sen sova gott. Godnatt bloggen!
 
XOXO
-S
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0